Türkiztoll

Színezd ki vele a hétköznapokat! :)

A mosoly nagykövete :)

- június 21, 2013

Gratulálok és hatalmas tisztelet Hozleiter Fannynak, alias Mosolykának, akit a mosoly nemzetközi nagykövetévé választottak!31 ország mosolyai tűnnek fel abban a nemzetközi nonprofit videóban, amelynek az a célja, hogy megmutassa, mekkora ereje lehet egyetlen mosolynak.

31 ország 55 filmese készítette el a világ mosolyait összegyűjtő filmet. A videóban Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívónk is felvillantja gödröcskés mosolyát, és feltűnik Hozleiter Fanny is, aki Mosolyka blogjával nemrégiben Goldenblog díjat is nyert. Az izomsorvadással küzdő lány mindenkinek meg szeretné mutatni, hogyan kell nem föladni – és mosolyogni.

„Hétfőn volt a premier Győrben, ahol kivetítőn néztük a filmet, rengetegen voltunk. Csodálatos volt látni, hogy működik. Ez a film azért készült, hogy ott segítsen, ahol a legnagyobb szükség van a mosolyra: kórházakban, gyermekotthonokban vetítik majd le, a győri kórház várójában mostantól ez vidítja fel az embereket. A film végén elmondhattam a mottómat is: Te döntesz! Azt hiszem, ebben minden benne van” – mondta a Hír24-nek Hozleiter Fanny, akit a nemzetközi filmesek a mosoly nagykövetévé is választottak.

(Forrás: Hír24)

Szerinted kié a legszebb mosoly? 🙂

Ezt a videót bármikor megnézheted, ha szomorkás a hangulatod, épp nem vagy jó kedvedben, vagy egyszerűen csak egy kis nevetésre vágysz, szívet melengető, igazi örömhozó. Mert szerecsére nem csak az ásítás, de a mosoly is ragadós! Személyes  kedvenceim a filmben szereplők közül azok, akiken látszik, hogy  alig bírják ki,hogy megálljanak egy mosolynál, harsány nevetés készül kitörni belőlük.

Mosolyogj a Világra és a Világ visszamosolyog rád!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: