Türkiztoll

Színezd ki vele a hétköznapokat! :)

Mindennapi krokodiljaink

- június 10, 2015

Nos kisasszony, ön krokodiltól szenved. Tudja, nem ön az első és valószínűleg nem is ön az utolsó…”

Mindnyájunknak megvan a magunk krokodilja, hisz mind szorongunk valami miatt. Napjainkat aggódással és félelemmel töltjük. Van akit gyakrabban, van akit ritkábban látogat meg a krokodilja és persze akad olyan is, akit egy pillanatra sem hagy egyedül. Van akinek csak egy, másoknak pedig több, netán nagyon sok krokodiljuk van.

Előfordult már veled, hogy szorongtál a főnököd jelenlétében? Volt olyan, hogy feszengtél idegenek társaságában? Féltél már attól, hogy elhagy a szerelmed? Aggódtál azért, hogy nem lesz munkád és akkor miből fogsz megélni? Hogyan fogod eltartani a családodat és saját magadat, miből fedezed a kiadásaidat és hogy fizeted a hiteled? Volt már, hogy féltél a sötétben? Néha éjszakánként felébredsz és álmatlanul forgolódsz, mert nem tudod, hogy mi lesz holnap? Féltél már attól, hogy addig halogatsz egy döntést, hogy végül túl késő lesz? Elfog néha az aggodalom, hogy túl sokáig vársz és végül már késő lesz rálépni az útra, amit oly rég óta tervezel? Mi van ha nem marad elég időd, hogy felépítsd magadnak azt az álomvilágot, amire mindig is vágytál?

Na jó, nem sorolom tovább, hisz mindnyájuknak ismerős egy-két, esetleg mindegyik szituáció. Mind félünk, szorongunk valamitők, mindenkinek meg van a maga kis krokodilja. Azt mondják a legkézenfekvőbb megoldás, ha szembenézünk a félelmeinkkel. Tényleg ilyen egyszerű lenne? A következő kisfilmből kiderül.

Neked mi a krokodilod?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: