Türkiztoll

Színezd ki vele a hétköznapokat! :)

Félperces gyakorlat egy szeretetteljes gondolattal

- június 3, 2016

szivecske.jpg

Mostanában a Kiemelkedő életet teremthetsz című olvasmányt lapozgatom, szinte minden nap, amelynek Louise L. Hay és Cheryl Richardson páros a szerzője. Louise-től már korábban is hoztam nektek megerősítéseket és pozitív gondolatokat, úgyhogy a neve egyáltalán nem ismeretlen számunkra. Most egy olyan félperces gyakorlatát ajánlom, amit érdemes minden nap, sőt napjában többször is elvégezni, hisz mint a neve is mutatja, nagyon rövid időt vesz igénybe, mégis rendkívül hasznos és hatásos. A gyakorlat, amit a fent említett könyvben olvastam, tényleg nagyon egyszerű:

„ Szánj 30 másodpercet arra, hogy ellazítod a vállad és lehunyod a szemed. Lélegezz mélyet az orrodon keresztül és közben számolj négyig. Tartsd bent a levegőt két ütemen keresztül, majd lassan fújd ki a szádon, négy ütemen keresztül. A gyakorlat zárásaként nyisd ki a szemed, és küldj valakinek szeretetteljes gondolatot! Emellett szokj hozzá, hogy a nap során két dolgot kérdezgetsz magadtól: Hogyan tehetném magam boldoggá ebben a pillanatban? és Milyen gondolatok hoznak boldogságot számomra?”

Amint látjátok, kedves olvasóim, valóban rövid gyakorlatról van szó, épp ezért még csak kifogást sem találhatunk, hogy ne építsük be a napi rutinok közé. 🙂 Remélem hasznotokra válik ez a módszer és valóban a mindennapok részévé teszitek, különösen érdemes így kezdeni a reggeleket! Legyen csodás napotok!

Reklámok

4 responses to “Félperces gyakorlat egy szeretetteljes gondolattal

  1. F. szerint:

    Köszönöm! Neked is csodás napot kívánok!

  2. Bogcsi szerint:

    Itt is leírom, hogy nagy nagy kedvencem ez a könyv. És épp a közelmúltban kezdtem újra olvasni. Már sokadjára veszem kézbe és mindig kapok tőle. Örülök hogy írtál róla ! Csodás mindennapokat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: