Türkiztoll

Színezd ki vele a hétköznapokat! :)

Isten gyermeke vagy

- január 1, 2017

Az alábbi csodálatos idézetet karácsonyra kaptam egy nagyon kedves ismerősömtől. Teljesen megérintette a szívemet és azonnal beleszerettem, amint elolvastam. Olyan időszakát élem most az életemnek, – egyfajta belső utazáson veszek részt – amikor pontosan ehhez hasonló üzenetekre van szükségem megerősítésként.

our-deepest-fear-mb

„A legnagyobb félelmünk nem az, hogy alkalmatlanok vagyunk.
A legnagyobb félelmünk az, hogy túlon-túl erősek vagyunk.
A fényességünk, nem pedig a sötétségünk az,
ami leginkább megrémít minket.
Azt kérdezzük magunktól, hogy ki vagyok,
aki briliáns, isteni, tehetséges, nagyszerű?
Valójában ki az, aki nem te vagy?
Isten gyermeke vagy.
Ha lekicsinyled magad,
az nem szolgálja a világot.
A megvilágosodásnak semmi köze ahhoz,
ha lekicsinyíted magad, csak azért,
hogy mások ne érezzék kényelmetlenül magukat körülötted.
Mindannyiunknak ragyognia kellene,
úgy ahogy a gyermekek teszik.
Azért születtünk meg, hogy kinyilvánítsuk Isten dicsőségét,
amely bennünk van.
Nemcsak néhányunkban, mindannyiunkban.
És ahogy hagyjuk saját fényünket felragyogni,
akaratlanul is hozzájárulunk ahhoz,
hogy mások is ezt tegyék.
Ahogy megszabadulunk saját félelmeinktől,
a jelenlétünk önkéntelenül felszabadítja a többieket.”

(Nelson Mandela)

Karácsonyra ezzel ajándékoztam meg minden munkatársamat és a barátaimat is. Kinyomtattam a szöveget egy szép díszpapírra és átkötöttem szalaggal. Azóta nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, egyet most meg is osztok veletek.

Az egyik néni az idősek otthonában nagyon rossz hangulatban volt a múlt héten, mert goromba levelet kapott egy olyan személytől, akitől nem várta, különösen nem karácsony után. Láttam rajta, hogy teljes letargiában van, egész nap ágyban maradt, ebédelni és vacsorázni sem jött. Aznap este kinyomtattam neki is a szép üzenetet, feltekertem és átkötöttem színes szalagokkal. Mellé kinyomtattam az évtervező füzetet is és mindezt beletettem egy karácsonyi táskába, majd másnap kora reggel az ajtaja előtt hagytam. Így ébredéskor ez a kis meglepetés várta és persze az érzés, hogy történhetnek velünk rossz dolgok, de azért mindig van valaki, aki szeret minket és gondol ránk. A néni olyan boldog, hogy azóta minden nap megköszöni nekem ezt a kis gesztust. Tegnap este a szilveszteri vacsora után pedig hálája jeléül egy borítékot nyújtott át nekem. Hazaérve kibontottam és egy könyvet találtam benne, tele csodálatos gondolatokkal és csupa olyan történettel, amiből sokat meríthetek és tanulhatok. Mellette pedig egy régi-régi képeslap volt, nekem címezve és egy szép üzenet állt rajta. Ez az üzenet abból a könyvből származik, amit megkaptam és nagyon hasonlít ehhez a néhány sorhoz, amit most én is megosztottam veletek. Ennél kedvesebb visszajelzést és szebb újévi ajándékot nem is kívánhattam volna.

Ezek a csodálatos sorok mindenkit arra biztatnak, hogy hozza ki magából a lehető legtöbbet, ne kételkedjen és merjen szembenézni a félelmeivel. Épp ezért szeretném eljuttatni minél több emberhez, hogy merjük elhinni végre milyen briliánsak, tehetségesek és isteniek vagyunk. Isten gyermekei, akik fényességükkel beragyogva egy szebb jövőt hozhatnak erre a Földre. Ebben a szellemben kívánok boldog, békés és fényesen ragyogó új esztendőt mindenkinek. Ha te is beleszerettél ebbe az üzenetbe, akkor add tovább szeretteidnek, rokonaidnak, ismerőseidnek!

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: