Türkiztoll

Színezd ki vele a hétköznapokat! :)

Szélrózsa

Megjelent a könyvem, avagy az álmok igenis valóra válnak!

Mivel a címben egyértelmű utalást tettem mondanivalóm tárgyára és lényegére, ezért felesleges is tovább titkolóznom és szaporítanom a szót: Igen, írtam egy könyvet! 🙂

Ez azonban nem csak egy egyszerű kijelentő mondat, ne gondoljátok! Ez egy felkiáltó mondat, csupa nagybetűvel és a végén milliónyi felkiáltójellel. Még mindig örömtáncot járok és tapsikolok, sőt dübörgök, szikrázom és tűzijáték van körülöttem. Boldog vagyok, akár egy kisgyerek, akinek végre teljesült a nagy álma. Hisz ez történt, nem tagadhatom.

Most végre kezemben tarthatom a könyvet, amit hónapokig írtam, majd szerkesztettem és javítottam, míg végül megszületetett ez a borítóba zárt csoda.

megérkezett

Szeretném kifejezni végtelen hálámat és köszönetem elsősorban a családom és a szerelmem felé.

Köszönöm Szerelmemnek a támogatást és a rengeteg türelmet. Hálás vagyok, hisz elviselte, hogy sok-sok estén át a laptop felé görnyedve pötyögtem a betűket, vagy épp a nyomtatott verziót böngésztem mániákusan, hibák után kutatva.

Hálás vagyok a családomnak, mindvégig hittek bennem, támogattak és úgy szeretnek, ahogy vagyok 🙂 Nélkületek nem ment volna! Köszönöm a sok-sok szeretetet, segítséget és hitet, hogy sikerülhet! Különösen bátyámnak szeretném megköszönni, hisz rengeteget segített otthonról, hogy minden zökkenőmentesen menjen a kiadással kapcsolatban.

Hálás köszönet Timinek, a Kincsesfüzet bloggerének, mert általa találtam vissza gyerekkori hobbimhoz, az íráshoz és végre rájöttem, hogy mi is az én feladatom. Neki és a blogjának köszönhetően rengeteg inspiráló írást olvastam és megismertem rengeteg szerzőt és könyvet, amik mind- mind arra ösztönöztek, hogy én is elinduljak végre az álmaim útján.

Köszönöm Czap Ferencnek, a Nanda szerzőjének, hogy a kiadás előtti hetekben és hónapokban értékes tanácsokkal látott el, rendkívül segítőkész volt, amiért nagyon hálás vagyok!

Köszönet az Underground Kiadónak, hogy olyan jófejek, lelkesek és segítőkészek. Köszönöm a sok munkát és hogy ilyen gyönyörű köntösbe csomagoltátok és immáron kézzelfoghatóvá és valósággá tettétek az én nagy álmomat!

Aki szereti a blogomat, az a könyvemben sem fog csalódni, ígérem. És hogy végre egy kicsit a műről is szó essen, elárulok néhány részletet vele kapcsolatban.

Aki regényre számít, az csalódni fog. Ez afféle életmód-tanácsadó, önfejlesztő könyvecske. Az írás négy részből áll.

Az elsőből kiderül, hogy a halogatás milyen rossz hatással van ránk és ha leszokunk róla, akkor nagy mértékben megváltozik az életünk.

A második részben a siker praktikáiról írók és recepteket osztok meg a munkára, tanulásra és írásra vonatkozóan.

A harmadik fejezet a test egészségéről, míg a negyedik a lélek boldogságáról szól.

Így nagyjából könyvem átöleli és körbejárja a legfontosabb területeket, azaz mindenbe belekap egy kicsit. Épp ezért olyan, mint én, lelkem egy része is belekerült ebbe az írásba.

Ezzel a könyvecskével régóta tartoztam már magamnak és bennem élő kislánynak, aki hajdanán arról álmodozott, hogy amikor majd felnő, könyveket fog írni. Ez a pici lány most nagyon boldog, örömében fel-le ugrál és tapsikol. Ez a kislány szorítja magához a könyvet a fenti képen és a boldogság titkos csillogása ragyog a szemében. Ez a kislány ígéri, lesz még folytatás…

Örömmel várom a véleményeket a könyvről, főleg, ha pozitívak! Viccet félretéve jöhet ám az építő kritika is, csak óvatosan, hogy ne fájjon! 🙂

Kattintsatok ide a részletekért, vagy ha rendelni szeretnétek!

Köszönöm mindazoknak, akik támogatnak és velem örülnek az én kis csodámnak!


3 responses to “Szélrózsa

  1. Zsuskó szerint:

    Gratulálok ! ez nagyszerű 🙂

  2. […] nélkül ♥ a produktív, írós vasárnapért ♥ hogy megtaláltam és megrendeltem Anett könyvét – már nagyon várom, hogy meghozza a […]

Hozzászólás